ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

valor nutricional

sintagma nominal
Terminologicitat: 0.689




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Cal, doncs, treballar en la línea de cercar les extropies alimentàries, tot garantint la seguretat i el valor nutricional.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Composició Les reaccions que suposen una pèrdua del valor nutricional durant la conservació es poden classificar de la manera següent: - Destrucció directa dels nodridors com a efecte de la temperatura i la concentració dels reactius.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Aquesta novetat, tot sovint, s'ha donat en un marc sense precedents; per exemple, en l'obligació d'indicar a l'envàs el valor nutricional mitjà de l'aliment que conté.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 5

Amb l’ajut de la tecnologia alimentària, aquest canvi de disponibilitat no representa cap modificació per al valor nutricional dels aliments, gràcies a l’aplicació de les bones pràctiques de producció i als controls sanitaris sobre tot el procés d’elaboració i de distribució.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

La cultura popular sempre ha vist elcafècomunabegudaquenoaportava cap valor nutricional al consumidor.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons